Râmnicu Sărat | Vezi în câte zile mai poți achita taxa pentru locul de parcare de reședință

de Stiri Buzau Media

Proprietarii de autoturisme din Rm. Sărat, care încă nu și-au achitat taxa pentru locul de parcare de reședință, mai au la dispoziție doar 3 zile.

Ei se pot prezenta, pentru a-și plăti taxa, la sediul societății Acvaterm, până la 31 martie. După această dată, parcările de domiciliu, pentru care nu s-au achitat taxe, vor fi alocate râmnicenilor care au cereri în așteptare. Taxa pentru ocuparea unui loc de parcare de domiciliu a rămas la valoarea de anul trecut, 120 de lei pe an.

În prezent, în municipiul Rm. Sărat sunt marcate și date în folosință peste 2.500 de locuri de parcare de reședință. În curând, va fi pus în dezbatere publică un nou regulament de organizare și funcționare a parcărilor de rezidență din municipiul Rm. Sărat.

Cele mai importante propuneri făcute de autoritățile locale, prin noul regulament, vizează atribuirea unui singur loc pe parcare pentru fiecare apartament în parte și modificarea intervalului orar în care râmnicenii pot beneficia de un loc de parcare. Oamenii, fie își pot ocupa locul de parcare pe o perioadă de 24 de ore, ca și până acum, fie pot staționa după un program stabilit de către Consiliul Local Rm. Sărat.