Și la Chiojdu vin bani ca ajutor pentru inundații

de Stiri Buzau Media

Gheorghe Neamțu, primarul comunei Chiojdu:

Vă informăm că după vizitele repetate la Guvernul României , la biroul Primului Ministru, alături de parlamentarii PNL Gabriel Avrămescu și Vlad Pufu, reusim să reconstruim pas cu pas ceea ce inundațiile din vara aceasta au distrus! Sume importante de bani au fost alocate, din Fondul de Interveție al Guvernului, localității noastre pentru a ne acoperi o parte din cheltuielile cu refacerea drumurilor si podurilor calamitate. Nu a fost ușor, dar iată că am reușit să ne adunăm forțele și am primit sprijin pentru a putea să o luăm de la capăt!

Aceste alocări de bani confirmă faptul ca dialogul continuu pe care îl avem cu reprezentanții instituțiilor statului in mod civilizat și argumentat este esențial pentru rezolvarea problemelor comunității noastre!

  • Refacere DC 57 pe o lungime de aproximativ de 0,4 km, în punctele ,,În Pruni,, și ,,La Ion Tache,,
  • Refacere DC 63 intravilan Cătiașu pe o lungime de aproximativ de 0,4 km, în punctul ,,Izvoru cu arini,,
  • Refacere DS 67, DS 65, DS 66, DS 64, sat Cătiașu pe o lungime de aproximativ de 1,4 km
  • Refacerea DJ 103 P , Bâsca Chiojd , km 6+200 – km 7+050 prin lucrari de consolidare și apărare a corpului drumului pe o lungime de 150 m, cu elevații de 3,0-5,0 m, refacere terasamente drum, 4 praguri de fund, parapet, calibrări ale albiei, anrocamente protecție, șanțuri, 2 podețe cu cadre P2, ziduri de captușire sau torcret armat sau plase.
Știri despre: , ,