VIDEO: Hai să facem Buzăul mare!

de Stiri Buzau Media

Constantin Toma, primarul municipiului Buzău:

,,Astăzi, 14 iulie, în ședința Consiliului Local al Municipiului Buzău s-a adoptat Hotărârea Nr. 118 din data de 14.07.2021 privind aprobarea Referendumului având ca obiect modificarea hotarelor Unității Administrativ Teritoriale Municipiul Buzău și Unității Administrativ Teritoriale Comuna Țintești, în sensul unirii celor două entități administrative.

Dragi buzoieni, vă invit pe 26 septembrie 2021 să veniți să votați pentru un viitor mai bun, răspunzând cu ,,DA” la întrebarea ,,Sunteți de acord cu unirea municipiului Buzău cu comuna Țintești?”

Buzăul va avea un potențial de dezvoltare uriaș în viitorii ani, punându-se mult mai bine în valoare viitoarea autostradă A7, Ploiești – Buzău – Pașcani – Siret, dar și drumul expres Buzău – Brăila sau aeroportul civil de la Boboc.

Câteva dintre avantajele certe ale acestei uniri:

– mai multe locuri de muncă mai bine plătite;

– terenuri și locuințe mai ieftine pentru tineri;

– atragerea de fonduri europene mult mai mari pentru investițiile publice;

– oportunitatea construirii unui spital municipal;

– hrană sănătoasă locală, furnizată din gospodăriile și microfermele din Țintești și Buzău;

– introducerea de utilități (apă potabilă și canalizare, gaze naturale) și asfaltarea tuturor străzilor din cele 4 sate din comuna Țintești, ce vor asigura un nivel de trai și pentru ținteștenii care locuiesc, acum, acolo dar și pentru buzoienii ce vor alege să se mute într-unul din cele 4 sate ale comunei.

Deci, dragi buzoieni, hai să facem Buzăul mare!

Țintești către o viață mai bună!,,