Anunț despre proiectul “Rețea de canalizare și racorduri aferente (extindere) str. DS 72 și DS 74 cu amplasamentul în sat Lera, com. Chiojdu”

de Stiri Buzau Media

COMPANIA DE APĂ SA BUZĂU, titular al proiectului “Rețea de canalizare și racorduri aferente (extindere), str. DS 72 și DS 74 cu amplasamentul în sat Lera, com. Chiojdu, jud. Buzău” anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Buzău, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Rețea de canalizare și racorduri aferente (extindere) str. DS 72 și DS 74 cu amplasamentul în sat Lera, com. Chiojdu”.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Buzău, str. Sf. Sava de la Buzău, nr. 3, în zilele de luni până vineri, între orele 8.30 – 13.00, precum și la urmatoarea adresă de internet http://www.apmbz.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Autorității competente pentru Protecția Mediului.

Știri despre: ,