Autobuzele Trans Bus Buzău circulă după un program special, de Paști

de Stiri Buzau Media

Societatea de transport în comun Trans Bus Buzău va avea un program special de Paști.

Astfel, pe 30 aprilie, în Vinerea Mare, autobuzele operatorului de transport local vor circula după după orarul din zilele de duminică fără executarea traseelor de zonă cu excepția semi curselor de dimineață pentru a asigura transportul angajaților de la schimbul 3 către casă. De 1 mai, sâmbătă, societatea își desfășoară programul după orarul din zilele de duminică fără executarea curselor de zonă, până la orele 19:00, în mediul urban respectiv 18:30 în mediul rural.

Duminică, 2 mai, în prima zi de Paști, autobuzele Trans Bus Buzău nu vor circula, iar luni, 3 mai, a doua zi de Paști, vor circula după orarul din zilele de duminică, începând cu ora 10:00 în municipiul Buzău, respectiv 11:00 pentru mediul rural. Începând de marți, 4 mai, operatorul de transport desfășoară programul de transport normal.

De asemenea, se va modifica și programul de funcționare a centrelor de emitere sau încărcare a titlurilor de călătorii aparținând Trans Bus, iar în prima zi de Paști centrele sunt închise. Programul de funcționare a centrelor în perioada de Paști poate fi consultat pe site-ul societății.