O lucrare la rețeaua de apă va afecta consumatorii din Micro14 în zilele de 20-21 octombrie

de Stiri Buzau Media

Stimați utilizatori,

În ultima perioadă am efectuat intervenții punctuale repetate pentru remedierea unor spărturi apărute la conducta magistrală situată pe strada Stadionului (conductă din otel, cu diametrul de 400 mm, prinsă pentru înlocuire în cadrul Contractului de lucrări nr. 1 din POIM). Intervențiile efectuate până acum au putut fi executate fără afectarea serviciului de furnizare a apei, ceea ce în prezent nu mai este posibil. Suntem în situația de a înlocui un tronson de cca 50 m, situat la intersecția dintre strada Stadionului și strada Simila.

În acest sens, începând cu data de 18.10.2021, traficul auto va fi restricționat în porțiunea dintre Aleea Prieteniei și intersecția dintre strada Stadionului cu Aleea Centrală (Penny Micro XIV), circulația în ambele sensuri urmând a se realiza pe cele două benzi ale sensului dinspre Industria Filati spre strada Bazalt.

Începând din 20.10.2021, ora 19 până în 21.10.2021, ora 9 va fi sistată și furnizarea apei. Vor fi afectați de lipsa apei în acest interval de timp locuitorii cartierului Micro XIV branșați din CT2, CT3, CT4, PT29, utilizatorii casnici și agenții economici de pe strada Stadionului.

Nu vor fi afectați locatarii branșați din CT1, Spitalul județean, Ambulanța, DSP, cele doua unități militare.

Rugăm utilizatorii din zonele afectate de lipsa apei să-și asigure rezerve de apă, dar îi asigurăm că și noi vom pune la dispoziția tuturor rezerve de apă, prin amplasarea unei cisterne în curtea Liceului Sportiv și a unor recipiente adecvate amplasate la statuia Baștan.

La reluarea furnizării sunt posibile perturbații ale calității apei pe o perioadă scurtă de timp la utilizatorii stradali (case), pentru utilizatorii de la blocuri fiind  montate în stațiile hidrofor sisteme de filtrare a apei.

Pentru orice incidente apărute cu ocazia acestei intervenții, nu ezitați să ne informați la nr. de call-center 0238 938.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp!

DEPARTAMENT DEZVOLTARE COMERCIALĂ COMPANIA DE APĂ S.A. BUZĂU