Carmen Ichim: „PRO ROMÂNIA VREA O CAMPANIE ELECTORALĂ CURATĂ”

de Stiri Buzau Media
În perioada de precampanie am mers mult prin localitățile Buzăului și am văzut nevoile și problemele cu care se confruntă oamenii. Sunt convinsă că putem găsi soluții reale, palpabile, realizabile în următorii patru ani, la toate problemele cu care se confruntă fiecare comunitate. În fiecare sat și comună din județ, oamenii sunt sinceri, deschiși la dialog, își spun nevoile și așteaptă soluții și răspunsuri de la noi. Așteaptă proiecte mari de infrastrucură prin care se poate dezvolta și zona lor. Am perceput în același timp acumulată o anumită stare de tensiune socială. Oamenii nu mai au timp, nu mai au încredere, vor ca promisiunile să fie făcute și îndeplinite de oameni noi. Împreună cu cetățenii cred că putem reuși! Ce nu mi-a plăcut în această perioadă de precampanie au fost jignirile, atacuri la persoană, o atmosferă ostilă, plină de ură, generată de oameni mici, care se ascund în spatele internetului. Nu au personalitate, nu au curaj să își arate fața, nu îndrăznesc să iasă din anonimat, să poarte un dialog constructiv. Lovesc și se ascund în spatele unui profil clonat.
Consider că buzoienii, și așa loviți de această pandemie, au nevoie de liniște, au nevoie de pace, au nevoie de adevăr. Este timpul dialogurilor constructive, soluțiilor și proiectelor. Și mai ales, au nevoie de un om care să le garanteze că aceste lucruri se vor realiza. Buzoienii nu au nevoie acum de năluci, de ură și dispreț, de vorbe grele, aruncate de cei care, mai devreme sau mai târziu, vor fi identificați și arătați în public la adevărata lor valoare.
Fac un apel la responsabilitate pentru toți politicienii în această campanie electorală. Buzoienii sunt și așa apăsați cu grijile lor, de teama pentru sănătate și de siguranța zilei de mâine. Acum, mai mult ca oricând, trebuie să avem grijă de ceea ce vrem de la cei cărora le cerem votul.
Vrem ură și dezbinare sau armonie și bunăstare?
Pro România va promova în această campanie electorală dialogul constructiv, atât cu oamenii pe care îi respectă, indiferent de opțiunile lor politice, dar și cu ceilalți competitori de pe scena politică locală.
VREM RESPECT PENTRU CETĂȚENI!
VREM SĂ FIM RESPONSABILI!
Știri despre: ,