Artiștii plastici buzoieni vă invită la Parlament!

de Stiri Buzau Media
palatulparlamentului-ss

Lpalatulparlamentului-ssuni, 6 iulie, , 32 de artiști plastici din cadrul UAP – filiala Buzău, vă invită să participați, incepând cu orele 18.00, la vernisajul extraordinar  organizat în sala de expoziții ‘’Constantin Brâncuși”, la Parlamentul României.

 Și-au anunțat prezența criticul de artă George Radu Serafim, conducerea Uniunii Artiștilor Plastici din Romănia, scriitori și  oameni de cultură din București.

 ‘’ Peste 200 de lucrări de pictură, grafică, sculptură și artă decorativă  vor fi cuprinse într-o expoziție de înaltă ținută , fiecare din cei 32 de artiști participanți venind cu cele mai bune lucrări personale. Consider că este o oportunitate pentru cei mai tineri dintre noi, care au cu această ocazie  posibilitatea de afirmare într-o sală de expoziție de excepție, sala Constantin Brâncoveanu”, a declarat președintele UAP Buzău, Valeriu Șușnea.

 Acesta a mai  adăugat că își dorește  ca ,prin această expoziție, să prezinte “ o carte de vizită a culturii buzoiene”.  Acest vernisaj marchează o filă nouă în seria de acțiuni de prezentare a întregii activități ale UAP Buzău din ultimii 4 ani .

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns