Blockbuster-ul rusesc SPUTNIK, din 30 iulie la cinema

de Stiri Buzau Media

“De-a dreptul captivant. Mătură pe jos cu multe dintre filmele de la Hollywood.”
Alex Saveliev, Film Threat

Blockbuster-ul rusesc SPUTNIK va rula din 30 iulie în cinematografele din toată țara. Selectat la Tribeca Film Festival, SPUTNIK este un horror SF care depășește granițele genului și se metamorfozează într-un thriller psihologic în care jocul actorilor este la fel de spectaculos și intens precum imaginile terifiante sau coloana sonoră.

Sinopsis:
Uniunea Sovietică, 1983. O navă spațială se întoarce pe Pământ, dar doar unul dintre cei doi cosmonauți mai este în viață. Ce s-a întâmplat la bord rămâne un mister, însă toate indiciile arată faptul că astronautul a intrat în contact cu o formă de viață extraterestră și nu s-a întors singur. Un monstru trăiește înăuntrul lui. Iar armata sovietică are planuri sinistre pentru acest vizitator.

Plasat în timpul Războiului Rece, SPUTNIK ne arată cât de departe poate merge un regim politic opresiv în încercarea de a câștiga un conflict militar și ideologic. Colonelul Semiradov, jucat de Fedor Bondarchuk (regizorul Stalingrad și fiul celebrului Sergei Bondarchuk) este hotărât să se folosească de extraterestru în scopuri ostile, iar fiecare personaj are proprii demoni de înfruntat.

Trailerul poate fi vizionat aici: https://bit.ly/3xhLvw9

Printre cinematografele în care va rula SPUTNIK se numără: rețeaua HAPPYCINEMA® (București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bistrița, Bacău, Vaslui și Botoșani), Movieplex București, Cinema Trivale din Pitești, Cinema Carpați din Sinaia, Cinema Ateneu din Iași, Cinema Palace Oradea, Cityplex Arta – Sfântu Gheorghe și Cinema Victoria din Cluj-Napoca.

Filmul este distribuit de HAPPYCINEMA®.

Știri despre: , , ,