Fanii The Beatles își dau întâlnire la Happy Cinema Buzău

Pe data de 20 septembrie, HAPPY CINEMA® prezintă ,,Imagine”, un film eveniment regizat de John Lennon și Yoko Ono. Remasterizat și remixat într-un format spectaculos pentru marele ecran, Imagine este un colaj de culoare și sunet. Acest film documentar include secvențe cu John Lennon și Yoko Ono în casa lor din Anglia, înainte ca aceștia să se mute la New York, iar coloana sonoră include piese de pe albumul Fly, printre care iconica piesă Imagine.

Filmul, care a fost lansat pentru prima dată în 1972, a fost restaurat cadru cu cadru, din rolele originale cu montajul audio remixat de multiplul câștigător al premiilor Grammy, Paul Hicks. Noua variantă include și un conținut disponibil exclusiv în cinema, nemaivăzut până acum de către publicul larg, sub forma unor filmări din studio ale lui John și ale trupei sale (inclusiv George Harrison), care interpretează ,,How Do You Sleep?” și ,,Oh My Love” precum și o versiune mai personală a melodiei ,,Oh Yoko”.

Acestea sunt remixate în format 5.1 studio mix, oferind impresia că formația se află chiar în încăpere. Filmul este difuzat în limba originală fără subtitrări, iar tariful unic este de 26 lei/bilet. Biletele pot fi achiziționate de la Happy Cinema  Buzău sau online www.happycinema.ro.

film evenimentHappy Cinema Buzău