Jurassic World: Fallen Kingdom – filmul săptămânii la Happy Cinema Buzău

În cea mai nouă ecranizare din seria Jurassic World, un vulcan este pe punctul de a exploda, punând în pericol ultimele exemplare de dinozaurrămase în viață. Au trecut patru ani de când parcul preistoric a fost închis însă unele specii au reușit să se adapteze și să supraviețuiască în jungla de pe insulă. Acum oamenii trebuie să intervină din nou pe insula Nublar și să salveze înfricoșătoarele reptile uriașe din calea lavei.

Dresorul de dinozauri Owen Grady (Chris Pratt) și fosta directoare a parcului – Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) pornesc o campanie pentru a salva animalele, printre care se află și Blue, raptorul inteligent cu care dresorul are o legătură specială. Odată ajunși pe insulă, cei doi realizează că au fost folosiți iar misiunea în care fuseseră trimiși avea scopuri ascunse.

Când dinozaurii sunt scoși din izolarea în care au trăit pe insulă și intră în contact cu lumea oamenilor, lucrurile scapă de sub control. Secvențele de acțiune și situațiile limită se țin lanț, în vreme ce specia amenințată cu dispariția ar putea fi acum chiar omul.

Happy CinemaJurassic World