Laura Bretan vine la Buzău, în cadrul unui eveniment muzical de amploare

Orchestra Simfonică a Teatrului Oleg Danovski și tenorul Răzvan Săraru vin să o susțină pe Laura Bretan miercuri, 22 mai, la Sala Maximilian din Buzău, considerată în prezent una din marile voci ale lumii, într-un eveniment muzical de amploare. Laura Bretan s-a născut în Chicago in aprilie 2002. Încurajată de mama ei, Laura a început să cânte în biserică de la vârsta de 4 ani, iar de la 5 ani a început să cânte la pian, să participe și să câștige numeroase concursuri de specialitate. Laura a câștigat “Românii au talent” ediția 2016. În același an, Laura s-a calificat în finala “America’s Got Talent”.

Începând cu acel moment Laura a devenit o senzație mediatică. Numărul concertelor Laurei pe mapamond întrec orice închipuiri. Uimitoare sunt prestațiile Laurei în cadrul spectacolelor lui David Foster. După ce au cântat împreună în Beverly Hills pentru FDIF Gala, David Foster i s-a adresat: „Nu am mai întâlnit niciodată o voce atât de puternică la o persoană atât de tânără. Toată lumea îți va ști numele!”

Laura a cântat împreună cu Il Volo Tenors, Andre Rieu, Ethan Bortnick, Matteo Bocelli, Victor Micallef, unul din membrii faimosului grup “The Tenors,” și a apărut pe scenă alături Jay Leno și Trisha Yearwood. Laura a devenit un nume cunsocut în România odată cu concertele sold out de la Sala Palatului București și Cluj. Planurile de viitor ale Laurei sunt să înregistreze un album, să concerteze, inclusiv în România și să-și întâlnească fanii din toată lumea.

eveniment muzicalLaura Bretan