Luna surprizelor cinematografice

de Stiri Buzau Media

Sputnik ศ™i Coming 2 America se vฤƒd pe marile ecrane,ย รฎn exclusivitate la Happy Cinema

รŽn plin sezon de varฤƒ, filmele de toate genurile iau cu asalt cinematografele. Fie cฤƒ esti fan filme de comedie, horror, de acศ›iune sau SF, animaศ›ie sau documentar, cu siguranศ›ฤƒ existฤƒ ceva pe placul tฤƒu.

Noi รฎศ›i propunem douฤƒ producศ›ii pe care le poศ›i vedea รฎn Buzฤƒu doar la Happy Cinema din Galleria Mall.

Suspansul se instaleazฤƒ odatฤƒ cu thrillerul SF Sputnik, cu premiera pe data de 30 iulie, care aduce pe marile ecrane povestea astronautului Konstantin Veshnyakov revenit pe Pamรขnt, supravieศ›uitor al unei misiuni spaศ›iale ศ™i gazdฤƒ pentru un simbiot extraterestru. Pe fondul acestei situaศ›ii neobiศ™nuite, eroul sovietic trฤƒieศ™te o dramฤƒ personalฤƒ la care รฎncearcฤƒ sฤƒ gฤƒseascฤƒ raspuns.

„De-a dreptul captivant. Mฤƒturฤƒ pe jos cu multe dintre filmele de la Hollywoodโ€, remarcฤƒ Alex Saveliev, de la publicaศ›ia Film Threat.

รŽn special pentru fanii filmului โ€œAlienโ€, Sputnik este un must-see, aศ™a cฤƒ pune-l รฎn agenda de evenimente pentru perioada imediat urmatoare.

A doua propunere este o comedie care, cu siguranศ›ฤƒ, te va binedispune. รŽn Coming 2 America, Eddie Murphy revine รฎn rolul prinศ›ului Akeem; el descoperฤƒ cฤƒ are un fiu de care nu avea cunoศ™tintฤƒ ศ™i pe care trebuie sฤƒ รฎl gaseascฤƒ pentru a evita pierdera regatului. Cฤƒlฤƒtoria รฎnapoi รฎn Queens pentru recuperarea fiului se dovedeศ™te a fi o aventurฤƒ presฤƒratฤƒ cu o mulศ›ime de momente ศ™i situaศ›ii hilare.

Surpriza pe care Happy Cinema le-o oferฤƒ buzoienilor este accesul gratuit pentru vizionarea acestui film, pรขnฤƒ pe 23 august. Mergi la cinematograf, spui cฤƒ vrei sฤƒ vezi filmul ศ™i primeศ™ti cadou biletul. Este chiar atรขt de simplu! Accesul la proiecศ›iile acestui titlu se face รฎn limita locurilor disponibile รฎn salฤƒ. Aศ™a cฤƒ nu mai sta pe gรขnduri ศ™i hai la cinema! Cu un hohot de rรขs, toศ›i suntem datori ๐Ÿ™‚

Misiunea Happy Cinema este sฤƒ ofere spectatorilor o experienศ›ฤƒ cinematograficฤƒ accesibila, รฎn condiศ›ii de calitate decente. รŽn viitor, buzoienii se vor bucura ศ™i de alteย oferte-surprizฤƒ, promoศ›ii, dar ศ™i de filme, documentare sau concerte, รฎn exclusivitate.

Pentru detalii despre programul filmelor, rezervฤƒri ศ™i achiziศ›ii de bilete,ย viziteazฤƒ www.happycinema.ro

 

รŽn august, ne vedem la cinema! La Happy Cinema!

 

ศ˜tiri despre: ,