Luni, spectacolul „EDIȚIE SPECIALĂ MUNCITOREASCĂ” pe scena Teatrului de Vară „Constantin Tănase” din Herăstrău

de Stiri Buzau Media

Luni, 23 august,  maestrul Horațiu Mălăele, Bogdan Mălăele și Radu Captari vor face o nouă demonstrație de virtuozitate sub semnul ironiei și al umorului de cea mai bună calitate, în spectacolul „EDIȚIE SPECIALĂ MUNCITOREASCĂ”, începând cu ora 20:00, pe scena Teatrului de Vară „Constantin Tănase” din Herăstrău.

Cu momente de improvizație, dialoguri sau monologuri surprinzătoare, intersectate cu melodii și refrene comuniste ale căror mesaje au rămas încă vii, artiștii le promit spectatorilor o seară specială, o parodie la adresa comunismului, în ton cu manifestările de odinioară  organizate cu prilejul „Zilei Naționale” din Epoca de Aur. În perioada comunistă, românii celebrau ziua de 23 august participând la parade și demonstraţii ample unde răsunau cântece pioniereşti.

Bilete rămase disponibile mai pot fi achiziționate online de pe platformele Ticketnet.ro, Eventim.ro, Iabilet.ro, Bilet.ro, Mystage.ro și Entertix.ro sau de la casa de bilete a Teatrului de Vară „Constantin Tănase” din Herăstrău, înainte de începerea spectacolului.

Având în vedere regulile impuse de autorități cauzate de pandemia de COVID-19, privind participarea la evenimentele culturale organizate în aer liber, spectatorii vor trebui să îndeplinească una dintre condițiile de mai jos:

  • este permisă participarea persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • este permis accesul persoanelor care prezintă un rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu, mai vechi de 72 de ore sau un rezultat negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore,
  • este permis accesul persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital, etc.).
  • participarea este permisa si spectatorilor nevaccinați, care vor prezenta la intrare rezultatul test negativ făcut la intrarea în locația evenimentului. Testele rapide vor fi efectuate contra cost la prețul de 26 lei, de către personalul autorizat, la punctul de testare amplasat la intrare,
  • Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii în vârstă de până la 12 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.
  • Pe toată durata spectacolului, purtarea măștii de protecție este obligatorie.
  • Nu va fi permis accesul cu: sticle, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, etc. Organizatorii nu vor stoca și nu vor păzi obiectele prezentate în această listă pe durata evenimentului.
  • Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata spectacolului.

Știri despre: ,