Muzeul Județean Buzău a prelungit termenul de încriere pentru concursul ,,Istoria Unirii de la 1918”

Conducerea Muzeului Județean Buzău anunță că începând de astăzi, 01 noiembrie și până pe 4 noiembrie, activitatea administrativă și expozițională a instituției este suspendată, ca urmare a acțiunii de dezinsecție periodică ce se desfășoară la sediul central. Din acest motiv, înscrierile pentru concursul ”Istoria Unirii de la 1918” se vor prelungi până pe data de 06.11.2018.

Liceenii buzoieni se pot înscrie la concursul „Istoria Unirii de la 1918”, la sediul central al Muzeului Judeţean Buzău, cu Fișa de înscriere și lucrarea realizată sub coordonarea unui profesor de istorie. Concurenții clasați pe primele trei locuri vor merge, în perioada 30 noiembrie – 02 decembrie 2018, într-o excursie la Alba Iulia. Trei liceeni buzoieni ajung la Alba Iulia, de Ziua Marii Uniri. Reamintim, premiile concursului constau în:

Premiile I, II și III – excursie la Alba Iulia în perioada 30 noiembrie – 02 decembrie 2018 (transport, cazare,  mic dejun și acces în zona 0 la manifestările dedicate zilei de 1 Decembrie) și premii în cărți oferite de către organizatori; costurile legate de excursie vor fi suportate de către Rotary Club Buzău;

Mențiunile 1, 2 și 3 vor primi premii în cărți de la organizatori și acces gratuit la colecțiile de bază ale Muzeului Județean Buzău și colecțiile externe, pe toată perioada lunii Decembrie 2018.

concursMuzeul judeteantermen prelungit