Scrisoare pentru România MARE, la Buzău

de Stiri Buzau Media

Platforma Unionistă Acțiunea 2012 organizează la Buzău concertul „Scrisoare pentru România Mare”. Nume mari ale muzicii românești, de pe ambele maluri de Prut, își vor da mâna pe 19, 20 și 21 aprilie, cu începere de la ora 19:00, în Piața Dacia din Buzău pentru a cânta buzoienilor cu drag și dor de România MARE. Sâmbătă, 20 aprilie, pe scena din centrul Buzăului vor urca Ion Paladi, Tudor Ungureanu și Ansamblul Ștefan Vodă, iar duminică, 21 aprilie, vor evolua Maria Gheorghiu, Zinaida Bolboceanu și Corul ,,Voievozii Munților’’ din Covasna. Evenimentul este organizat în colaborare cu primăria Municipiului Buzău și este parte a Festivalului Peștelui/Fructelor de Mare ,,ICE & FIRE STREET FOOD’’.

Ion Paladi, Maria Gheorghiu, Zinaida Bolboceanu, Tudor Ungureanu și ansamblul Ștefan Vodă, corul Voievozii Munților din Covasna, toți la acest sfârșit de săptămână în Buzău!

În Piața Dacia din Buzău începând cu ora 18:00, nume mare cântă pentru o Românie MARE: Ion Paladi, Maria Gheorghiu, Zinaida Bolboceanu, Tudor Ungureanu și ansamblul Ștefan Vodă, corul Voievozii Munților din Covasna, toți la acest sfârșit de săptămână în Buzău!

Publicată de Semnează pentru Basarabia E Romania Buzau pe Vineri, 19 aprilie 2019

 

Știri despre: , ,