Surprize oferite de Muzeul Județean, primilor 300 de vizitatori la evenimentul ,,Noaptea Cercetătorilor Europeni”

de Stiri Buzau Media

Muzeul Județean Buzău organizează o serie de evenimente cultural-educative și științifice în cadrul Programului Internațional Noaptea Cercetătorilor Europeni, ediția din anul 2018. Pentru prima data organizată de către instituția  amintită, în parteneriat cu Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău, Noaptea cercetătorilor europeni este un eveniment internațional cu mare impact atât în rândul instituțiilor de cercetare cât și în rândul publicului larg.

Reprezentanții Muzeului Județean anunță că cine vine la Noaptea Cercetătorilor Europeni are motive în plus să treacă pragul instituției. Primii 300 de vizitatori vor primi gratuit din partea organizatorilor: insigne, calendare, orare școlare și stikere cu sigla evenimentului. Mai mult, va fi organizată o tombolă cu cinci premii, fiecare dintre ele constând într-o cană termos, o sacoșă personalizată și o baterie portabilă pentru smartphone. Intrarea este liberă!

Reamintim, evenimentul va avea loc la sediul Muzeului Județean Buzău, vineri, 28 septembrie, între orele 19.00 – 22.00. Pe toată perioada de implementare a acestor activități, vizitarea colecțiilor dedicate descoperirilor arheologice este gratuită.