Teatru: Plăcerile și chinurile adulterului

de Stiri Buzau Media

Eveniment organizat de Comic 7 B – Festival de teatru

Distribuția: Dorina Roman și Silviu Dudescu
Regia și scenariul: Elvira Rîmbu

Producția: Teatrul Particular Brașov

!!Nerecomandat sub 16 ani!!

”De-a râsul–plânsul” s-ar putea defini această comedie romantică, o scurtă secvență din viața unui cuplu aflat într-o situație delicată, ce-și numără minutele de plăcere, sub teroarea psihologică a ”distrugătoarei de cupluri” – soacra.

Este o dorință de evadare din cotidian a perechii nostalgice după aventură, după vremurile dinainte de familie, obligații de tot felul și programe bine punctate în agendă. Un test al rezistenței în fața tentațiilor și a măiestriei în arta minciunii.
Ah… și sunt căsătoriți. Fiecare cu altcineva. O relație ”minunată”!

O comedie cu un el și o ea, fiecare având o căsnicie nefericită, însă povestea lor de iubire este una curată, întâlnirile lor, deși stresante, sunt pentru fiecare din ei singura bucurie.

BILETE SE POT ACHIZIȚIONA MOMENTAN ONLINE
Link către bilete: https://www.mystage.ro/spectacole/placerile-si-chinurile-adulterului-2943

!! Spectacolul se va desfășura cu respectarea normelor legale în vigoare privind limitarea răspândirii pandemiei de Covid-19. Acest lucru înseamnă că accesul în sală se face fără staționare în foaierul teatrului, la nivel de 70% din capacitatea totală a sălii, iar accesul spectatorilor se face numai cu purtarea obligatorie și corectă a măștii de protecție, pe toată durata spectacolului. Spectatorii care sunt membri ai aceleiași familii pot sta pe scaune alăturate, altfel, între spectatori se va lăsa un scaun liber.

!!Din respect pentru actori și pentru public, accesul spectatorilor în sală se poate face doar până la ora începerii spectacolelor. După aceea, accesul nu mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea și costul lor nu poate fi rambursat.

 

Știri despre: