Ultimele două zile pentru înscrierea la Festivalul de muzică populară DOR DE CÂNTEC ROMÂNESC!

de Stiri Buzau Media
Ultimele două zile pentru înscrierea la Festivalul de muzică populară DOR DE CÂNTEC ROMÂNESC!

Ultimele două zile pentru înscrierea la Festivalul de muzică populară DOR DE CÂNTEC ROMÂNESC!Au mai rămas 2 zile pentru înscrierea la Festivalul de muzică populară DOR DE CÂNTEC ROMÂNESC, ediția a IV a, la Buzău . Evenimentul va avea loc în data de 03.10.2015 în sala C.J. Buzău.

Festivalul este organizat de Asociația Culturală Music Factory , în parteneriat cu INTERNATIONAL ARTIST MANAGEMENT.


Festivalul concurs se desfășoară pe două categorii, juniori și adolescenți și este deschis interpreților amatori de muzică populară din întreaga țară. Din fiecare județ pot participa soliști vocali cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani (juniori) și 13 și 21 de ani (adolescenți).

Nu se prmesc în concurs artiști profesioniști.

Concurenții vor prezenta două piese muzicale, din care una poate fi doină, cântec doinit, baladă sau cântec epic(la concurenții până la 5 ani-facultativ), iar a doua piesă să fie un cântec pe un tempo mișcat, pe negativ.

Negativul orchestral poate conține voci de susținere(grup vocal), cu condiția ca acestea să nu includă dublaje la linia vocală principală.

Una din piese poate să fie o melodie cunoscută din repertoriul unor artiști consacrați, preluată cu respect pentru linia melodică și textul poetic, dar fără a imita, în stil propriu, potrivit swnsibilității fiecărui concurent.

Toți concurenții și ceilalți deținători de drepturi vor trebui să autorizeze folosirea, reproducerea, tipărirea și publicarea numelor lor, imaginilor, a vocilor, fotografiilor și biografiilor lor în contextul promovării și difuzării”, a declarat pentru buzaumedia.ro doamna Georgeta Nicolae, președinta asociației.

Festivalul concurs DOR DE CÂNTEC ROMÂNESC, ediția a III-a, se va desfățura sâmbătă, 3 octombrie 2015. Programul evenimentului și datele necesare înscrierii în concurs sunt afișate pe site-ul oficial www.asociatiamusicfactory.com

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns