Adrian Mocanu: “Candidez pentru Camera Deputaților în județul în care m-am născut și în care trăiesc și muncesc”

 

Candidez pentru Camera Deputatilor in judetul in care m-am nascut si in care traiesc si muncesc. Dupa rezultatul foarte bun pe care Partidul Miscarea Populara l-a obtinut la alegerile locale in judetul Buzau, am depus astazi, impreuna cu echipa PMP, listele de candidaturi pentru alegerile parlamentare.

Lista Partidului Miscarea Populară este, pe scurt, cea mai buna optiune pe care cetatenii o au atunci cand isi doresc sa trimita in Parlament reprezentanti onesti, motivati doar de interesul public, buzoieni adevarati.

Cand spui 𝗗𝗢𝗥𝗜𝗡 𝗕𝗔𝗗𝗨𝗟𝗘𝗦𝗖𝗨, 𝗜𝗢𝗔𝗡 𝗠𝗔𝗧𝗘𝗘𝗦𝗘𝗦𝗖𝗨, 𝗖𝗘𝗖𝗜𝗟𝗜𝗔 𝗠𝗔𝗡𝗢𝗟𝗘𝗦𝗖𝗨, 𝗜𝗢𝗔𝗡 𝗥𝗔𝗨𝗟 𝗙𝗟𝗢𝗥𝗘𝗦𝗖𝗨 𝘀𝗮𝘂 𝗢𝗩𝗜𝗗𝗜𝗨 𝗔𝗡𝗚𝗛𝗘𝗟, spui VALOARE DOVEDITA, cariera politica solida construita in bataliile cu Partidul Rosu. Cand spui 𝗘𝗡𝗔𝗖𝗛𝗘 𝗧𝗔𝗡𝗔𝗦𝗘, 𝗡𝗜𝗖𝗨 𝗡𝗔𝗦𝗧𝗔𝗦𝗘, 𝗠𝗔𝗥𝗜𝗔-𝗥𝗜𝗖𝗔 𝗥𝗔𝗗𝗨𝗟𝗘𝗦𝗖𝗨 𝘀𝗮𝘂 𝗩𝗔𝗦𝗜𝗟𝗘 𝗩𝗢𝗜𝗖𝗨, stii ca este vorba despre experienta si de serviciu public ireprosabil. In fine, cand spui 𝗖𝗟𝗔𝗨𝗗𝗜𝗨 𝗖𝗢𝗥𝗖𝗢𝗗𝗘𝗟, 𝗔𝗗𝗘𝗟𝗜𝗡 𝗠𝗔𝗧𝗘𝗜, 𝗠𝗜𝗛𝗔𝗘𝗟𝗔-𝗙𝗟𝗢𝗥𝗜𝗡𝗔 𝗔𝗟𝗘𝗫𝗔𝗡𝗗𝗥𝗨 𝘀𝗮𝘂 𝗚𝗘𝗧𝗔 𝗠𝗜𝗡𝗢𝗨, recunosti oportunitatea alegerii unor tineri cu caracter si competente, care pot contribui cu adevarat la schimbarea in bine a clasei politice.

Sunt mandru de echipa cu care PMP Buzau se aliniaza la start pentru alegerile parlamentare, in urma carora buzoienii isi vor trimite reprezentantii in Camera Deputatilor si in Senat. Colegii mei sunt singura garantie pe care un partid politic o ofera in acest judet ca buzoienii au sansa de a vota pentru Senat si Camera Deputatilor oameni care nu au intelegeri cu PSD-ul. PMP continua sa fie singura optiune cu adevarat non-PSD din judetul Buzau.

𝗕𝘂𝘇𝗼𝗶𝗲𝗻𝗶𝗶 𝗮𝘂 𝗰𝘂𝗿𝗮𝗷. 𝗦𝘂𝘀𝘁𝗶𝗻 𝗣𝗠𝗣!

Adrian Mocanu

adrian mocanupmppmp buzau