Comunicat de presă – PMP Buzău

de Stiri Buzau Media

Super candidați pe lista PMP Buzău pentru alegerile parlamentare

PMP Buzău, cea mai bună organizație județeană din țară a popularilor, s-a aliniat la startul campaniei electorale cu o echipă puternică de candidați, organizații în tot județul, o bază excelentă de aleși locali, campanie vizuală de ținută profesională, soluții vitale pentru România, organizare atent planificată pentru fiecare zi de campanie.

La Camera Deputaților candidează Adrian Mocanu, Ioan Caton Mateeșescu, Cecilia Manolescu, Ovidiu Anghel, Claudiu Corcodel, Enache Tănase, Geta Mitoiu, Adelin-Eugen Matei și Maria – Rica Rădulescu. La Senat, candidează Dorin-Valeriu Bădulescu, Ioan-Raul Florescu, Mihaela – Florina Alexandru, Vasile Voicu și Nicu Năstase.

”PMP Buzău și-a propus să își îmbunătățească rezultatul electoral pe care l-a obținut în 27 septembrie și să confirme la aceste alegeri că este principala forță politică reprezentativă pentru electoratul de dreapta din județul nostru. Vom vorbi și în această campanie despre drama pe care o trăiește acest județ dominat de 31 de ani de PSD, dar și despre viitor, despre resursele minunate ale buzoienilor, despre nevoia de a ieși din case pentru a pune bazele unui viitor mai bun pentru noi și pentru copiii noștri”, a declarat deputatul Adrian Mocanu, președintele PMP Buzău.

 PMP Buzău

Știri despre: ,