Comunicat de presă – PMP Buzău

de Stiri Buzau Media

Adrian Mocanu, candidatul PMP pentru președinția Consiliului Județean Buzău: ”Ne propunem să fim a doua organizație județeană a PMP în topul național”!

Deputatul Adrian Mocanu este candidatul Partidului Mișcarea Populară pentru Consiliul Județean Buzău. Alături de echipa Organizației Județene a partidului, liderul PMP Buzău a depus marți dosarele de candidatură pentru președinția Consiliului Județean și pentru viitorii consilieri județeni populari.

Echipa Mișcării Populare marchează, cu această ocazie, intrarea în competiția electorală pentru un scop extraordinar de important pentru buzoieni: schimbarea algoritmului prin care, vreme de atâția ani, resursele județului au fost folosite neinspirat, fără o strategie fluentă, justificată și axată pe necesitățile reale de dezvoltare ale acestui județ.

Buzăul are resurse minunate, dar nefructificate; are un relief incredibil, dar nepus în valoare prin investiții în infrastructură și în dezvoltarea industriei turistice; are oameni minunați, dar care nu intră în vederile unei administrații care nu promovează valori, ci doar oameni de partid. Pe aceste linii majore va merge PMP în campania pentru alegerea președintelui CJ și a consilierilor județeni.

”Pentru prima dată în istoria sa la Buzău, PMP are candidați în aproape toate UAT-urile. De asemenea, lista de candidați pentru Consiliul Județean este o listă de valori umane și profesionale, nu o listă de politicieni. Pentru prima dată în istoria PMP la Buzău, Mișcarea Populară nu mai este doar un nume al unui partid, a devenit o realitate, pentru că buzoienii ne susțin în număr din ce în ce mai mare. Candidez pentru președinția Consiliului Județean cu încrederea deplină că avem șansa să câștigăm alegerile în Buzău. Ne propunem să fim a doua organizație județeană a PMP în topul național. A trebuit să ne reformulăm target-ul după intrarea în cursă a viitorului Primar al Capitalei, domnul președinte Traian Băsescu”, a declarat Adrian Mocanu, liderul PMP Buzău.

Organizația Județeană a PMP Buzău

Știri despre: , ,