Comunicat de presă primit din partea PRO România: ,,Victor Ponta a punctat la Buzău aspecte importante din perioada de prim ministru”

În vizita sa de la sfârșitul săptămânii trecute, la întâlnirea cu membri și simpatizanții PRO România, Victor Ponta a adus în discuție foarte multe aspecte din perioada cât a fost prim ministru al României, singura în care toți au simțit creșterea economică reală din țară. Aplaudat de toți cei prezenți, el a reamintit ajutorul substanțial pe care l-a dat, în acea perioadă, unei mari investiții din județ, care a creat câteva sute de locuri de muncă și a adus bani la bugetul local. Tot în acest context, președintele PRO România a subliniat și faptul că, „după dezastrul pe care PSD şi Dragnea îl vor lăsa în urmă, e nevoie de oameni de mare valoare profesională pentru a salva ţara asta. Vă reamintesc că PSD s-a împrumutat 3 mld de euro într-o singură zi. Bani care merg în consum, nu în investiţii.

Românii  merită un trai mai bun, iar în acest sens, a ținut să sublinieze Victor Ponta, specialiștii PRO România, oameni de valoare și cu probitate morală, vor face tot posibilul pentru a găsi soluții în vederea depășirii crizei actuale care se adâncește cu fiecare zi în care țara este condusă de acest duo toxic Dragnea-Dăncilă. Președintele PSD a făcut chiar și o comparație între el, ca fost președinte al PSD și actualul președinte: „Deosebirile dintre mine şi Dragnea: un lider adevărat trage partidul în sus, după el. Dragnea duce PSD-ul în jos. În acest ritm PSD va ajunge la 8%, cât e popularitatea lui Dragnea. Apoi, eu mi-am dat demisia, am  acceptat să fiu judecat. Dragnea, în schimb, modifică legile doar ca să scape el.

Nici opoziția nu a scăpat analizei fostului premier, care a punctat din nou, spunând că: „PNL şi USR în afară de „Huo penalii” nu mai ştiu altceva. E bine să critice, iar Dragnea şi PSD trebuie criticaţi. Dar, în afară de critică trebuie şi soluţii. E, aici se termină filmul pentru USR şi PNL. De asta eu strâng în Pro România profesionişti, oameni care au soluţii.” Pentru că, așa cum s-a văzut în perioada Guvernului Ponta, dacă există implicare, soluții pot fi găsite și aplicate pentru creșterea bunăstării populației. Doar în acea perioadă, a fost redus CAS cu 5 puncte, a fost redus TVA-ul la produse de panificație, au crescut pensiile în fiecare an și au fost reîntregite salariile, au fost desființate o serie de tarife și avize  pentru o birocraţie mai mică iar numărul de taxe parafiscale s-a înjumătăţit.

Și nu în ultimul rând, a fost înregistrată cea mai mare creştere a numărului de km de autostradă, iar creşterea preţului la energie a fost stopată. Sunt doar o parte dintre realizările celui mai bun  Guvern pe care l-a avut România, fapt recunoscut și de oameni acum, când simt pe pielea lor dezastrul acestei perioade care probabil se va încheia după ce PSD nu va mai primi votul popular, pentru că oamenii nu mai cred în minciunile cu care PSDragnea a intoxicat România în ultimii ani.

PRO Romaniavictor ponta