Constantin Ionescu, ales nou lider al organizației municipale PNL Buzău

de Stiri Buzau Media

Liberalii și-au ales vineri după-amiază, la Sala Mare a Consiliului Judeţean, președintele  organizației municipale a PNL Buzău, în persoana consilierului local, Constantin Ionescu singurul candidat la aceste alegeri, precum și Biroul Politic Local  al organizației.  La eveniment au fost prezenți liderul de la centru al PNL, Ludovic Orban și şeful zonal al PNL, deputatul Victor Paul Dobre. La sfârșitul anului trecut, întreaga structură de conducere a liberalilor din municipiul Buzău a fost dizolvată în fruntea căreia s-a aflat doctorul Adrian Zoican, consilier județean și șef al secției UPU a Spitalului Județean.

  Înainte de debutul alegerilor Ludovic Orban i-a îndemnat pe liberali să gândească atent fiecare pas pe care îl fac în a-și alege noua echipă a organizației municipale a PNL Buzău. Totodată, liderul de la centru al PNL și-a exprimat speranța ca la următoarele alegeri locale, Primăria municipiului Buzău să fie câștigată pentru prima oară, de un candidat liberal. ,,Cred că pornim pe un drum nou, cu o nouă echipă, cu noi speranțe, sunt convins cu mai multă încredere și cu mai multe șanse de a izbândi. Vreau să vă rog să alegeți bine. Să aveți grijă pe cine votați în conducerea organizației locale, dar de asemenea aș vrea să vă rog, după ce îi alegeți, să nu-i lăsați singuri.Nu lăsați doar pe umerii lor responsabilitatea de întărire a Partidului Național Liberal, nu lăsați doar pe umerii lor câștigarea permanentă de oameni, alături de noi. Convingerea permanentă a locuitorilor din municipiul Buzău că Partidul Național Liberal este soluția. Fiecare dintre noi trebuie să fim implicați în această activitate și trebuie să fim, acolo unde trăim în cartierul în care trăim, în blocul în care trăim, la locul de muncă în care trăim, la piață când mergem să transmitem mesaje corecte despre Partidul Național Liberal, să încercăm în permanență să-i convingem permanent pe oameni că  Partidul Național Liberal este soluția.(…) Alegeți bine, sprijiniți echipa, să dea Dumnezeu și fiecare dintre dumneavoastră să contribuim la o mare victorie: câștigarea Primăriei Buzăului pentru prima oară în istoria post-revoluționară de către Partidul Național Liberal”, a declarat Ludovic Orban.

Constantin Ionescu a declarat la finalul alegerilor că principalul obiectiv al său, în calitate de preşedinte municipal, este să întărească organizaţia pentru viitoarele alegeri: ,,Prin echipa aleasă vreau să recuperez încrederea buzoienilor în clasa politică şi în administraţie, construind ceva, venind cu soluţii, cu idei şi propuneri pentru comunitate.  Vreau să asigur fiecare coleg din Partidul Național Liberal că respectful față de munca, față de implicarea, față de timpul pe care-l va petrece la partid va fi garantat de mine ca președinte și va avea acces la toate funcțiile, la toate nivelurile, la tot ceea ce-și dorește fiecare, pentru ca la sfârșitul ciclului electoral nimeni să nu fie dezamăgit. Ca președinte am obligația să asigur o structură de partid puternică ce să dea cel mai bun candidat”, a menționat noul președinte al organizației municipale a PNL Buzău.

Tot în cadrul alegerilor de vineri după-amiază au fost aleși prim-vicepresedinții Vasile Olariu – strategii politice și comunicare și Vasile Carapit – politici publice, precum și de vicepreședinții Valeriu Mânăscurtă-politici în sănătate, Carolița Cimpoca-politici în educație, cercetare, cultură, culte, minorități și sport, Melania Drăgostin- strategii și relații politice, Mircea Ion – imagine, comunicare, relații cu mass-media și purtător de cuvânt, Aurel Dumitru -politici economice, mediul de afaceri, dezvoltare regională și fonduri europene, Emil Simonescu-politici sociale, relații cu Sindicate, patronate, organizații neguvernamentale și grupuri de cetățeni, Ion Barbu -politici privind administrația publică, justiție, siguranța națională, ordine publică și siguranța cetățeanului și Florin Sangiu-politici in agricultura, silvicultura și dezvoltare rurală. Trezorier a fost desemnat Chira Elena iar membri ai  Biroului Politic Local al municipiului Buzău sunt Alexandru Ștefan, Bălan Sandu, Chirtoc Nicolae, Costache Florin, Enache Carolita, Georgescu Gabriela, Iovu Florinel, Juganaru Gabriela, Lefter Anamaria, Manole Eduard, Mihăilescu George, Minea Diana, Mosescu Gabriel, Simion Constantin și Zotolea Adrian.