Constantin Toma: „A venit vremea să mă prezint în fața dumneavoastră, dragi buzoieni, pentru un nou mandat de primar pentru perioada 2020-2024, participând la alegerile din 27 septembrie”

de Stiri Buzau Media

A venit vremea să mă prezint în fața dumneavoastră, dragi buzoieni, pentru un nou mandat de primar pentru perioada 2020-2024, participând la alegerile din 27 septembrie! Dar, pentru a realiza cât mai mult pentru Buzău am nevoie și de o echipă de consilieri locali în Consiliul Local Municipal Buzău.Vă prezint acum primele 14 candidaturi de pe lista Partidului Social Democrat, PSD! Este o combinație fericită, spun eu, între oameni tineri, dar foarte valoroși și oameni cu mare experiență! Am ales singur această echipă pentru că, după 4 ani de muncă cu mult drag de Buzău, mi-am dat seama că am nevoie de o echipă de oameni de bine lângă mine!În situația în care v-am câștigat încrederea, vă rog să aveți încredere și în această echipă din care fac parte și pe care o conduc!Vă mulțumesc din tot sufletul pentru cei 4 ani minunați pe care i-am parcurs ca Primar al Municipiului Buzău, pentru că m-ați sprijinit și m-ați inspirat în permanență, să muncesc cu folos pentru comunitatea buzoiană!Doamne ajută-ne!

Publicată de Constantin Toma pe Luni, 17 august 2020

A venit vremea să mă prezint în fața dumneavoastră, dragi buzoieni, pentru un nou mandat de primar pentru perioada 2020-2024, participând la alegerile din 27 septembrie!
Dar, pentru a realiza cât mai mult pentru Buzău am nevoie și de o echipă de consilieri locali în Consiliul Local Municipal Buzău.Vă prezint acum primele 14 candidaturi de pe lista Partidului Social Democrat, PSD! Este o combinație fericită, spun eu, între oameni tineri, dar foarte valoroși și oameni cu mare experiență! Am ales singur această echipă pentru că, după 4 ani de muncă cu mult drag de Buzău, mi-am dat seama că am nevoie de o echipă de oameni de bine lângă mine!
În situația în care v-am câștigat încrederea, vă rog să aveți încredere și în această echipă din care fac parte și pe care o conduc!
Vă mulțumesc din tot sufletul pentru cei 4 ani minunați pe care i-am parcurs ca Primar al Municipiului Buzău, pentru că m-ați sprijinit și m-ați inspirat în permanență, să muncesc cu folos pentru comunitatea buzoiană!
Doamne ajută-ne!

Constantin Toma