Ești revoltat de facturile la curent și gaze naturale? Semnează petiția „Jos Facturile!”

de Stiri Buzau Media

PSD demarează campania  „Jos Facturile”, o petiție prin care toți buzoienii și românii deopotrivă, pot semna pentru plafonarea prețurilor la energie electrică și gaze naturale. Acțiunea social democraților vine în contextul scumpirilor exagerate de pe piața de energie în prag de iarnă.

Proiectul de lege privind plafonarea prețurilor ar urma să blocheze timp de 6 luni majorarea facturilor la electricitate și gaze naturale și să le ofere consumatorilor o compensație pentru majorările de preț operate deja de furnizori. Conform liderilor social democrați aceasta ar fi  singura soluție concretă care ar putea garanta, pe termen scurt, menținerea facturilor energetice ale tuturor consumatorilor casnici la un nivel suportabil.

În plus, odată cu aplicarea acestei legi, prețurile la energie ar urma să scadă chiar și cu 43% față de ofertele primite în ultimele săptămâni, în contextul în care plafonarea ar urma să se facă prin raportarea la prețul mediu al energiei din perioada martie-septembrie 2021.

PSD Buzău îi invită pe toți buzoienii să semneze online pentru susținerea acestui proiect la următoarea adresă: https://www.psd.ro/plafonare-preturi-energie/.

Toate semnăturile strânse vor fi depuse la Parlament, în timpul dezbaterilor asupra proiectului de lege inițiat de PSD, pentru a-i convinge pe reprezentanții puterii să voteze pentru întrajutorarea a sute de mii de familii de români care deja întâmpină probleme la achitarea facturilor deja crescute.

Biroul de presă al PSD Buzău

Știri despre: ,