Gabriel Avramescu candidează pentru Biroul Executiv al PNL

de Stiri Buzau Media

Gabriel Avramescu

Candidez pentru buzoieni!

Candidez astăzi alături de colegii mei, susținătorii moțiunii „România Liberală” și ai președintelui PNL, Florin Cîtu, pentru o nouă funcție, respectiv cea de membru al Biroului Executiv PNL.

Am mai spus că Buzăul începe să se vadă, în sfârșit, pe harta filialelor liberale și, iată că, suntem mai aproape cu un pas către o reprezentare onorabilă în cadrul partidului.

Ieri, la Congresul PNL, am reușit să demonstrăm capacitatea filialei Buzău de a fi unită și foarte bine organizată, iar acest lucru a evidențiat organizația noastră ca fiind printre cele mai solide echipe din țară.

Candidez și vreau să câștig pentru Buzău pentru oamenii care au crezut în mine, dar și pentru cei care au fost sceptici până acum.

Obiectivele mele sunt ancorate în realitatea județului Buzău. Îmi doresc să pot contribui la creșterea nivelul de trai al buzoienilor prin proiecte solide, integrate și sustenabile. Intenționez să fiu unul dintre oamenii de partid care va spune lucrurilor pe nume, care va semnala la nivelul guvernului fiecare problemă a Buzăului și care va lupta până în pânzele albe pentru buzoieni.

Mă onorează sprijinul președintelui Florin Cîțu și al colegilor din echipă și este o mare onoare să fac parte din echipa care a adus schimbarea în Partidul Național Liberal.

***

Astăzi, la București, se desfășoară a doua rundă de alegeri. De data aceasta, sunt vizate funcțiile din cadrul aparatului central, respectiv cei care vor forma echipa de conducere a președintelui PNL, Florin Cîțu.