Lucian Romașcanu: „A fi parlamentar este o onoare, o demnitate de care trebuie sa fii demn, cu toate obligațiile aferente”

A fi parlamentar este o onoare, o demnitate de care trebuie sa fii demn, cu toate obligațiile aferente. Una din obligațiile minime este aceea de a fi la serviciu căci așa îți servești alegătorii. PNL-USR+-PMP-UDMR blochează prin absență lucrările senatului pentru mize stric politicianiste.
– nu s-au prezentat la lucrările Biroului Permanent, lipsa de cvorum afectând adoptarea programului
– nu s-au prezentat în plen, fiind autorii direcți ai unicului blocaj parlamentar de asemenea dimensiune din istoria recentă
O doamnă de la PNL, nervoasă și fără limite în discursul politic, descrie situația de azi astfel: „majoritatea PSD nici măcar nu a asigurat covrumul la propria şedinţă a Senatului”
Într-un puseu de lipsă de inteligență, pentru a-i ieși mesajul propagandist, transformă minoritatea în majoritate și logica în plastilină. Alo, doamna, ați uitat că ați achiziționat la bucată nenumărați parlamentari ai stângii pentru scopurile voastre, 12 PSDisti fiind acum candidați eligibili pe listele voastre. Sper să aibă decența să refuze indemnizațiile pe lună în curs ei, care strigau că vrem amânarea alegerilor pentru bani în plus! Bani nemunciți și onoruri nemeritate primiți voi, PNL și USR și restul membrilor Parlamentului Său! PS așa arăta plenul senatului azi – 62 senatori din 135! 
Lucian Romașcanu
Lucian Romascanupsd