Marcel Ciolacu rămâne pe poziție

de Stiri Buzau Media
Marcel Ciolacu rămâne pe poziție

Marcel Ciolacu rămâne pe pozițieAșa cum prevede cutuma politică, deputatul Marcel Ciolacu ne transmite prin intermediul rețelelor de socializare diverse informații.

Prima și cea mai importantă se referă la propria carieră politică și vizează realegerea domniei sale în funcția de secretar al Camerei Deputaților. Cea de-a doua informație pe care ne-o transmite, nu reprezintă o noutate pentru noi, deorarece revine și subliniază faptul că este un susținător al unei clase politice tinere, alături de care dorește să obțină succes în viitoarele alegeri.

Astăzi a început o nouă sesiune ordinară parlamentară, prima din 2016, în a cărei deschidere s-a intonat imnul naţional al României. Lucrările în plen au debutat cu alegerea membrilor Biroului Permanent, respectiv a vicepreşedinţilor, secretarilor şi a chestorilor Camerei Deputaţilor.

Mulțumesc, și pe această cale, colegilor care m-au votat din nou pentru funcția de secretar al Camerei Deputaților!

Avem un an electoral plin în față, așa că îmi doresc să progresăm, să promovăm și candidați tineri, care și-au confirmat deja valoarea, iar împreună să câștigăm alegerile! – a publicat deputatul Marcel Ciolacu pe facebook.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns