Peste 500 de membri sunt înscrişi la acest moment, în filiala PRO România Buzău

de Stiri Buzau Media
Sursa foto:Arhivă

Ultima şedinţă de la Buzău a formaţiunii fostului premier Victor Ponta a bifat un progres substanţial, peste 500 de membri înscrişi în filiala locală a partidului  într-un timp foarte scurt, dacă luăm în calcul că a trecut doar puţin peste o lună de la congres. De asemenea, sunt semnale că tot mai mulţi oameni ne vor alege, în primul rând pentru doctrina pro, în ţara unde toţi sunt împotrivă, dar şi a seriozităţii şi bunului renume al  membrilor, pentru că, aşa cum a spus şi preşedintele Ponta, este vizată în primul rând calitatea şi nu cantitatea.

Astfel încât, la întâlnirea de săptămâna aceasta, nu putem să nu remarcăm, printre foarte mulţi buzoieni care au ales PRO România pentru a lupta în vederea unui viitor mai bun, câteva nume destul de cunoscute în plan local. Cum ar fi fostul colonel de Poliţie Ovidiu Voicu, Ion Mateiu, cunoscut sindicalist al aceleiaşi instituţii, dar şi Nelu Oancea, poliţist iubit şi respectat de concetăţenii săi, toţi trei pensionari acum, dar care mai au un cu siguranţă un cuvânt important de spus în privinţa multor lucruri aflate pe agenda politică a partidului.

Şedinţa a fost precedată de o întâlnire a organizaţiei de tineret şi a fost condusă de Viorel Dobre şi Marius Georgescu, ultimul primind o sarcină importantă din partea responsabilului de organizaţie, Felix Rache,  care a primit un rol important în cadrul Consiliului Naţional de Strategii Guvernamentale al PRO România, şi se va ocupa în principal de Strategii și analiză politică în calitate de vicepreşedinte. Marius Georgescu va fi coordonatorul alegerilor europarlamentare de la Buzău, calitate din care va face faţă cu brio spunem noi, pentru că în trecut s-a mai ocupat de astfel de activităţi şi a obţinut rezultate deloc de neglijat.

În ceea ce-l privește pe Viorel Dobre, el este un politician cu ștate vechi, fost președinte al Partidului Ecologist Român, calitate în care a obținut rezultate notabile pentru un partid așa mic, rezultate mai bune decât în multe locuri din țară unde PER a avut o reprezentare superioară.  De aceea, putem spune că, pe zi ce trece, PRO România Buzău se întăreşte şi devine o forţă politică în plan local, iar la primul test de maturitate, cele două rânduri de alegeri de anul viitor, europarlamentare şi prezidenţiale, va fi în rândul primelor organizaţii din ţară ca rezultate, obiectiv asumat de întreaga conducere.