Președintele Camerei Deputaților și liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu: ,,Congresul de azi a demonstrat că ne-am întors la normalitate”

de Stiri Buzau Media

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu consideră că congresul de azi a demonstrat că PSD s-a întors la normalitate şi le transmite celor care „au fost fluieraţi de o sală întreagă”, că ar trebui să-şi facă o autoevaluare şi să-i lase şi pe tineri în faţă. ,,Felicitări noii echipe de conducere aleasă astăzi la congresul Partidului Social Democrat: Viorica Dăncilă, Orlando Teodorovici și Mihai Fifor! Astăzi am dovedit că am rămas împreună ca partid și am arătat că știm să trecem cu maturitate peste o perioadă foarte grea din PSD. Congresul de azi a demonstrat că ne-am întors la normalitate: a fost o competiție deschisă, în care fiecare candidat a spus liber ce gândește fără să îi fie teamă de sancțiuni”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Demnitarul buzoian precizează că, în egală măsură, îi apreciază şi pe colegii lui din Camera Deputaţilor care au ieşit pe locul doi: Daniel Suciu, Gabriel Petrea şi Liviu Pleşoianu. ,,În egală măsură, îi apreciez și pe colegii mei din Camera Deputaților care au ieșit pe locul doi: Daniel Suciu, Gabriel Petrea și Liviu Pleșoianu. Toți au luat un număr semnificativ de voturi, ceea ce înseamnă că sunt tineri de perspectivă care se bucură de încrederea acestui partid. Îi sfătuiesc să treacă peste acest moment și să se alăture echipei pe care împreună o construim.

PS: iar cei care au fost fluierați de o sală întreagă și vor să fie în față mereu cred că ar trebui să își facă o autoevaluare și să îi lase, de exemplu, și pe acești tineri să facă politică”, a a adăugat președintele Camerei Deputaților.

Delegația PSD Buzău a fost formată din 140 de persoane, după cum s-a decis în cadrul Conferinței extraordinare de săptămâna trecută, din care au făcut parte  primari, viceprimari, consilieri locali și județeni, precum și simpli membri de partid.