Primarul Constantin Toma: ,,Liviu Dragnea și-a confiscat propriul partid și prin faptul că PSD-ul a câștigat alegerile, a confiscat și țara!”

de Stiri Buzau Media

Edilul Constantin Toma și-a arătat susținerea față de deputatul Marcel Ciolacu, după ce acesta a anunțat că susține scrisoarea de demitere a lui Liviu Dragnea.  Primarul a menționat că Liviu Dragnea și-a confiscat propriul partid și prin faptul că PSD-ul a câștigat alegerile, a confiscat și țara.

,,Fără Dragnea…

Nu cred că vreodată după 1990 a fost vreo persoană care să aibă atâția oameni împotriva sa, inclusiv din propria echipă.  Liviu Dragnea și-a confiscat propriul partid și prin faptul că PSD-ul a câștigat alegerile, a confiscat și țara! Îi felicit pe Marcel Ciolacu și pe ceilalți colegi din conducere care au demarat acțiunea de schimbare a acestui lider ce nu-și înțelege rostul! Țara și fiecare român au nevoie de altceva!”, a scris pe pagina sa de Facebbook, primarul municipiului Buzău, Constantin Toma.

Și președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu a transmis, la rândul său un mesaj de susținere pentru deputatul Marcel Ciolacu. El a precizat că PSD Buzău, alături de domnul președinte Marcel Ciolacu, rămâne o echipa unită.

,,Dragi buzoieni,

PSD Buzău demonstrează încă o dată că are o echipă puternică, formată din oameni ce au dovedit că au convingeri comune și care au știut să se sprijine și să se susțină și în momentele cele mai frumoase, dar și în cele mai tulburi. PSD nu își dorește o Românie dezbinată și ghidată de sentimente precum ura și frustrarea, mai ales că suntem în Anul Centenar, când ar trebui să fim mai uniți ca oricând. Atunci când partidul obține o victorie foarte mare, așa cum s-a întâmplat la alegerile din 2016, fie ele locale sau parlamentare, meritul este al întregii echipe!  Aceste rezultate au fost obținute pentru că toți am avut un cuvânt de spus, ne-am putut exprima părerile și am contribuit la luarea deciziilor. Nu putem privi cu pasivitate cum, la nivel național, această strategie a PSD, ce a avut rezultate remarcabile, este abandonată.  PSD Buzău, alături de domnul președinte Marcel Ciolacu, rămâne o echipa unită și vă asigur că vom duce la bun sfârșit toate proiectele prin care vom asigura dezvoltarea durabilă a județului Buzău!”, a menționat președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.