Râmniceanul Viorel Holban a anunțat că va demisiona din funcția de subprefect

Numirea lui Daniel Țiclea în funcția de reprezentant al Guvernului în județ nu înseamnă și formarea unei echipe complete la conducerea Prefecturii Buzău. Imediat după ceremonia de învestire a noului prefect de Buzău, râmniceanul Viorel Holban a anunțat că va demisiona din funcția de subprefect. El a mărturisit că dorește să se dedice mai mult unor proiecte personale. În aceste condiții, până la numirea unui nou subprefect, Daniel Țiclea va fi secondat la șefia instituției de celălalt subprefect, Marieta Boloș.

Daniel Țiclea a fost învestit în funcția de prefect al județului Buzău, ieri după amiază, într-un cadru restrâns, impus de măsurile pentru  combaterea pandemiei. La finalul ceremoniei, Daniel Țiclea a prezentat și țintele urmărite în noua sa calitate. Prioritatea noului prefect o reprezintă lupta împotriva răspândirii virsului Sars-Cov-2.

Liberalul Daniel Ţiclea – care a ocupat postul rămas vacant în urmă cu mai bine de o lună, după ieşirea USR-PLUS de la guvernare şi demiterea fostului prefect Silviu Iordache – are 45 de ani, este de profesie economist şi a lucrat, în ultimii ani, în cadrul CNAIR – Sucursala Drumuri Naţionale Buzău.

 

pnlviorel holban