Victor Ponta lansează un avertisment: ,,Nu există om mai răzbunător, mai pricinos și mai ranchiunos în România, decât Dragnea”

Prezent marți la Buzău, pentru lansarea oficială a filialei locale a partidului PRO România, Victor Ponta nu a ezitat să vorbească despre liderul PSD, Liviu Dragnea. Fostul premier a făcut mai multe mențiuni privind ceea ce s-a întâmplat înainte dar și după ședința CExN a PSD, însă a atras atenția contestatarilor lui Dragnea că, acesta din urmă va căuta un moment propice pentru a se răzbuna. ,,Vă spun un lucru, nu există om mai răzbunător, mai pricinos și mai ranchiunos în România, decât Dragnea. Evident că îi va aștepta, îi va minți între timp, le va spune că îi iartă și la momentul potrivit le va rupe gâtul. Acum, eu sper că sunt mai deștepți, după ce-au văzut ce s-a întâmplat cu Grindeanu, după ce-au văzut ce s-a întâmplat cu Tudose, după ce-au văzut ce   s-a întâmplat cu Paul Stănescu și cu Marian Neacșu. Cei doi erau mâna dreaptă și mâna stângă…Deci… Dar, dacă nu?… Ce să le facem?” a declarat Victor Ponta.

PSD Buzău, prin liderul organizației județene, Marcel Ciolacu s-a poziționat alături de cei trei lideri ai PSD – Paul Stănescu, Gabriela Firea şi Adrian Ţuţuianu – care au semnat scrisoarea prin care se solicita demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD şi de la conducerea Camerei Deputaţilor. După ce s-a impus vineri la Comitetul Executiv Naţional și a obținut votul în favoarea sa, potrivit unor surse din partid, Dragnea l-a mandatat pe Darius Vâlcov să meargă în filialele PSD din ţară şi să pună la cale schimbarea preşedinţilor judeţeni rebeli.

Conform știripesurse.ro, Dragnea vrea să-l schimbe pe Paul Stănescu din fruntea Filialei PSD Olt. În locul acestuia ar urma să fie instalat Florin Iordache. Mai mult, Paul Stănescu ar urma să-şi piardă şi funcţia de vicepremier. În Dâmboviţa, Rovana Plumb se pregăteşte să preia şefia filialei de la Adrian Ţuţuianu, unul dintre cei trei semnatari ai scrisorii anti-Dragnea. De altfel, Liviu Dragnea speră să îl poată schimba pe Ţuţuianu şi din funcţia de vicepreşedinte PSD şi, astfel, să-l elimine din CEx. Lucrurile sunt însă mai complicate în filialele Bucureşti, Ilfov, Giurgiu, Buzău şi Brăila. În Capitală, Gabriela Firea se bucură de o largă susţinere, deşi este doar preşedinte interimar, iar la PSD este preşedinte ales. La Giurgiu şi Brăila nu există încă soluţii, având în vedere că abia săptămâna trecută au avut loc alegeri, fiind aleşi adversarii lui Dragnea, Niculae Bădălău, respectiv Mihai Tudose.

avertismentcontestatariliviu dragneavictor ponta