AJOFM Buzău organizează o noua ediție a bursei locurilor de muncă pentru absolvenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează vineri, 19 octombrie 2018, începând cu ora 09.00 ,,Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți promoția 2018″ la Colegiului Agricol “C. Angelescu” din municipiul Buzău. Aceasta este a treia bursă organizată la nivel național în acest an, iar la Buzău este a 6-a, pentru că AJOFM a mai avut încă trei burse pentru angajatori, punctual. Este o bursă dedicată absolvenților de învățământ mediu și superior, promoția 2018 și se va desfășura în toate punctele de lucru ale AJOFM , respectiv în Buzău, Râmnicu Sărat, Pătârlagele, Pogoanele și Nehoiu.

La acest moment, în jur de 40 de angajatori oferă peste 570 de locuri de muncă vacante. Mai exact, la Buzău peste 30 de angajatori pun la bătaie peste 400 de locuri vacante. În Râmnicu Sărat, 7 angajatori oferă peste 145 de locuri de muncă disponibile, la Pătârlagele, pentru moment, un angajator vine cu 5 oferte de muncă, la Nehoiu – 3 angajatori au ofertat 15 locuri vacante, un angajator de la Pogoanele vine cu 2 oferte de muncă pentru cei interesați să lucreze.

,,Până în data de 19 octombrie când se va desfășura această bursă, ne așteptăm ca numărul de angajatori dar și de oferte să crească. Până la ora asta, aveam 8 locuri de muncă sunt pentru absolvenții de studii superioare.  Sunt ceruți 2 ingineri în industria alimentară, un planificator, 2 economiști, un inginer pentru instalații termice, un inginer mechanic și un architect designer interior. În rest sunt meserii tot sunt cerute pe piața de muncă din Buzău respectiv, industria grea; industria prelucrătoare – începând de la lăcătuș mechanic, până la frezor, sudo; industria construcțiilor – fierar, betonist, zidar, zugrav, instalator, dulgher și destul de mulți muncitori necalificați ”, a declarat pentru Buzăumedia, Ionel Tociu, directorul AJOFM.

La această bursă pot participa atât absolvenții promoției 2018 aflați în evidența AJOFM Buzău, precum și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia. Bursa are ca scop facilitarea accesului absolvenţilor la posturile disponibile şi interacţiunea directă cu agenţii economici.

ajofmbursalocuri de munca