Anisie: Nu există nici măcar teoretic varianta anulării examenelor, cum de altfel nu a existat vreodată o intenție de înghețare a anului școlar

de Stiri Buzau Media
Nu există nici măcar teoretic varianta anulării examenelor, cum de altfel nu a existat vreodată o intenție de inghețare a anului școlar, anunță ministrul Educației, Monica Anisie, potrivit Educatieprivata.ro. Oficialul mai spune că școlile pregătesc punerea în aplicare a măsurilor de siguranță, că în multe unități de învățământ deja s-au luat măsurile respective și că elevii vor trebui să respecte regulile impuse.

”Nu există nici măcar teoretic varianta anulării examenelor, cum de altfel nu a existat vreodată o intenție de inghețare a anului școlar.

La momentul acesta, nu există niciun motiv să ne gândim la așa ceva. Ministerul Educației Naționale pregătește, împreună cu Ministerul Sănătății, procedurile specifice pentru prevenirea și combaterea îmbolnăvirilor, pe baza ordinului comun care a fost deja emis”, a declarat Monica Anisie, pentru Educație Privată.

Foto: gov.ro