ASCIOR organizează un eveniment de excepție – Crăciun de Centenar!

de Stiri Buzau Media

Asociația pentru Civilizația Ortodoxă împreună cu Centrul Cultural Alexandru Marghiloman Buzau, Hypermarketul Carrefour Buzau, LSR Buzău și Tipografia Euro Print Company-Buzău, organizează miercuri decembrie, ora 14,30 la sărbătoarea „Crăciunului de Centenar” cu lansarea cărților „Chiojdu din Bâsca, comuna cu șapte munți” autor prof. dr. Eugen Marius Constantinescu și „Povestiri de seară”, autor scriitor Petre Rotaru-Colți. Vor lua cuvântul: Prof. dr. Doina Ciobanu,Buzău, scriitor Florentin Popescu, București, scriitor Paulina Georgescu, Buzău, scriitor prof. Damian Titi, Urziceni, scriitor Negoita Dumitru, Buzău, președintele LSR Buzău.

Pentru elevi de la 12 ani și tineri până la vârsta de 25 ani prezenți la manifestare, Hypermarket Carrefour Buzău, prin directorul Oana Andrei, va acorda, prin tragere la sorți, două premii în bonuri valorice de 150 lei fiecare. Mai mult, începând cu această manifestare (a patra după începerea proiectului sponsorizării Carrefour Buzău), primilor 12 elevi de peste 12 ani și tineri până 25 ani împliniți, care dovedesc prezența de cel puțin 4 (patru) ori la manifestările ASCIOR, (evidență pe Caietul Tinerilor deținut de ASCIOR), li se oferă, FĂRĂ TRAGERE LA SORȚI de către Carrefour Buzău, pentru consecvență a participării, câte un premiu în bonuri valorice de 300 lei.

Cu trei participări până acum este eleva Maria Trandafir din Mizil care la următoarea participare se califică pentru premiul de 300 lei. Amintim premiile Carrefour Buzau oferite până acum în perioada August-Noiembrie 2018:

*Prima premiere: 25 August 2018 Eveniment: lansarea „Vânzătorul de lumină”

-Trandafir Maria, Gimnaziu 1, Mizil, – Bon Valoric- 150 lei

-Moldoveanu Mihai, Gimnaziu 16, Buzău, – Bon Valoric- 150 lei

*A doua premiere: 29 Sept. 2018 Eveniment: lansarea „Tangoul sufletelor”

-Bălan Maria, Gimnaziu 2, Brăila, – Bon Valoric- 150 lei

-Duță Paul Gabriel, 25 ani, București, – Bon Valoric- 150 lei

*A treia premiere: 20 Oct. 2018 Eveniment: Conferința Națională ASCIOR

– Tulin Teodora, Buzău, 16 ani, -Bon valoric- 250 lei

– Dinu Ana Maria, Buzău, 17 ani, -Bon valoric- 250 lei

– Medvedi Victoria, Gimnaziu Cernăuți, -Bon valoric- 250 lei

– Brezeanu Andrea, Buzău, -Bon valoric- 250 lei

Momentele artistice ale evenimentului vor fi realizate de Grupul vocal folcloric „Slănicul”, prof. Ion Zota.

Știri despre: , ,