Compania de Apă Buzău, vizitată de Fundația Wetskills alături de un grup de studenți olandezi și români

de Stiri Buzau Media

 

Luni, 13 septembrie, Compania de Apă S.A. Buzău a fost gazda vizitei unui grup de studenți olandezi și români, organizată de Ambasada Olandei în România împreună cu Fundația Wetskills, care are ca scop identificarea de soluții pentru problemele actuale ale sistemului de alimentare cu apă și canalizare la nivel global.

În cadrul acestei vizite, studenților le-a fost prezentată o scurtă istorie a Companiei de Apă, precum și alte detalii legate de infrastructura administrată. Materialul expus s-a finalizat cu o serie de întrebări și curiozități la care studenții au primit răspunsuri și informații utile menite să îi ajute în demersurile de cercetare din sectorul furnizării serviciilor de apă potabilă.

După prezentare, aceștia au fost conduși către Stația de Tratare a Apei Potabile de la Sursa Zahăr, unde au putut urmări etapele de tratare a apei și modul de distribuție al acesteia.

La finalul întâlnirii aceștia au fost entuziasmați de întreaga vizită și de faptul că au dobândit mai multe informații necesare pentru clarificarea proceselor de potabilizare a apei, dorind ca, pe viitor, să repete experiența avută în cadrul organizației noastre, alături de specialiștii Companiei de Apă Buzău.

Știri despre: ,