Concurs de Ciclism la Pănătău, în această duminică

Sursa foto: Asociația de Ajutor AMURTEL România

Cea de-a cincea ediție a cursei de ciclism ”Vreau să fiu activ!”, o inițiativă a Asociației de Ajutor AMURTEL România, devenită tradiție anuală în Pănătău, va avea loc duminică, 13 octombrie 2019. Competiția este organizată cu sprijinul Primăriei Pănătău și face parte din proiectul ”Voluntari în slujba sănătății”, finanțat de către Consiliul Județean Buzău. Scopul evenimentului este de a încuraja sportul și mișcarea în aer liber și speră ca anul acesta să atragă cât mai mulți entuziaști pe două roți, odată cu creșterea popularității competiției în zonă.

Invitația de a se înscrie în cursă se adresează tuturor participanților între 7 și 70 de ani, care sunt așteptați la start duminică, 13 octombrie, începând cu ora 10:00, în comuna buzoiană Pănătău. Anul trecut, cea de-a patra ediție a cursei cicliste s-a bucurat de un număr de aproximativ 200 de participanți, dintre care 20 de voluntari tineri și inimoși, care au participat la buna desfășurare a concursului.

Cei ce doresc să fie implicați ca voluntar sau pentru înscriere la concurs, pot contacta direct organizatorul evenimentului la numărul de telefon 0741 781 912, persoană de contact Larisa Brătucu, directorul centrului de zi Izvorul Speranței din Pănătău, proiect al Asociației de Ajutor AMURTEL România. Mai multe informații despre edițiile anterioare: http://amurtel.ro/concurs-ciclism-2018/; http://amurtel.ro/concurs-de-ciclism-vreau-sa-fiu-activ-editia-a-iii-a-2017-panatau/; http://amurtel.ro/organizat-ciclismul-panatau/.

 

Asociației de Ajutor AMURTELciclismconcurs