Conducerea Companiei de Apă răspunde afirmațiilor recente ale primarului Constantin Toma și ale consilierului personal Simona Săvulescu

de Stiri Buzau Media

Conducerea Companiei de Apă S.A. Buzău face următoarele precizări referitoare la afirmațiile recente făcute de către primarul municipiului Buzău, dl. Constantin Toma, cu privire la relațiile din interiorul managementului de vârf al Companiei. Informațiile prezentate de primarul municipiului Buzău sunt neadecvate și nu reflectă realitatea. Compania de Apă S.A. Buzău a respectat toate prevederile legale privind angajarea directorului adjunct provizoriu, doamna Simona Săvulescu, și a asigurat în această situație toate condițiile pentru desfășurarea optimă a activității sale.

Precizările făcute public de către doamna director adjunct provizoriu sunt scuzabile, dacă ne raportăm la perioada scurtă petrecută de la preluarea mandatului (04.06.2018) și la cantitatea mare de informații de asimilat. Cu timpul, va învăța că atribuțiile de director adjunct al unui operator de apă/apă uzată sunt diferite de fișa postului de consilier personal la Primărie și necesită asimilarea cunoștințelor specifice și o bună conduită profesională. Și asigurăm pe buzoieni că, din fericire, afirmațiile domnului primar și incertitudinile doamnei director adjunct nu influențează în niciun fel funcționarea Companiei de Apă și rezultatele foarte bune obținute de aceasta pe plan economic și investițional.

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE