Constantin Dragoș Voicu, primarul comunei Siriu: ,,De Crăciun, alege să dăruiești!”

de Stiri Buzau Media

Cu toții ne pregătim pentru cea mai frumoasă sărbătoare din an: Nașterea Domnului, care ar trebui să fie un prilej de bucurie pentru noi toți.

Însă sărbătorile de iarnă vin și pentru copiii sărmani care împart cu părinții sau bunicii lor grija zilei de mâine și pentru bătrânii care se luptă zilnic cu singurătatea, neajunsurile, boala și izolarea.

În aceasta perioadă gândul nostru se îndreaptă încă o dată spre acele familii unde este multă nevoie ca spiritul Craciunului să fie adus în case și în suflete!

Primăria Siriu si Consiliul Local Siriu împreună cu Asociația pentru Dezvoltare Comunitară Nehoiu și Centrul Educațional Molda organizează a doua ediție a acțiunii ”De Crăciun, alege să dăruiești”, prin intermediul căreia ne dorim să fim alături de cei care au nevoie de noi și să aducem bucurie și lumină în sufletele lor.

Cum poți ajuta?

  • Începând cu data de 9 decembrie până pe 20 decembrie se vor colecta la Căminul Cultural din Siriu alimente neperisabile, jucării și haine pentru copii cu vârstele cuprinse între 1 si 16 ani si alimente neperisabile si haine pentru bătrâni.

Persoane de contact:

  • Maria Simon – tel 0786478286
  • Dragoș Voicu 0751301111
  • Mirela Mircică 0742377372.

 

Știri despre: ,