Cum recuperezi contacte din contul Google, dacă le-ai șters de pe Android

de Stiri Buzau Media
Sursa foto:tweaklibrary.com
Sursa foto:tweaklibrary.com

În cazul în care ți-a dispărut brusc agenda de pe telefonul tău cu Android sau ai șters-o din greșeală, ar fi bine să înveți cum restaurezi contactele de pe Google. Poate ai instalat o aplicație menită să-ți facă curățenie prin agendă sau să-ți șteargă dublurile și te-a lasăt fără toate contactele pentru că ai bifat ceva greșit. Ai fi uimit câte circumstanțe există din cauza cărora ai putea să rămâi fără o parte dintre contacte sau fără întreaga agendă.

Din fericire, cei de la Google au avut în vedere aceste scenarii și au dezvoltat un instrument cât se poate de simplu la care poți apela dacă vrei să știi cum restaurezi contactele de pe Google. Pentru acest tutorial, ar fi ideal să urmezi pașii de pe un laptop sau o tabletă. Este foarte probabil să funcționeze și de pe telefon, dar în funcție de numărul contactelor cu care lucrezi, s-ar putea să nu ai un feedback în timp real pentru operațiunile pe care le execuți și întregul proces să te deruteze.

Din momentul în care ți-ai tastat contul de Google într-un telefon cu Android, fără nici un fel de intervenție din partea ta, agenda îți este sincronizată în timp real cu serverele gigantului din Mountain View. Pentru a-ți vedea contactele, este suficient să intri pe adresa contacts.google.com și să te autentifici cu același nume de utilizator și parolă ca pe Google. În cazul în care ai un buton în colțul din dreapta jos marcat Treceți la versiunea veche, fă click pe el. Dacă nu, treci mai departe.

Pentru a-ți restaura contactele din Google, deasupra listei de contacte, apasă pe More și optează pentru Restore Contacts. Alegeți un număr de zile în urmă până la care vrei să te întorci în timp cu agenda. Valoarea maximă este 30 de zile sau o lună. La final, apasă pe Restore și roagă-te să se fi remediat problema. Dacă totul este în regulă, în interval de câteva minute, agenda nouă ar trebui să-ți apară și pe telefon.

Sursa foto:playtech.ro
Știri despre: , ,