Deschiderea anului școlar 2021-2022 la Școala Militară de la Bobocu

de Stiri Buzau Media

 

Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” a organizat astăzi, 13 septembrie 2021, ora 9:00, la sediul instituției, festivitatea de deschidere a anului școlar 2021-2022. În noul an de învățământ au luat startul 349 de elevi, dintre care 205 de „boboci”, 137 de elevi de anul I la profilul maiștri militari și 68 la profilul subofițeri.

La acest important eveniment au participat, alături de personalul instituției, locțiitorul pentru operații și instrucție al șefului Statului Major al Forțelor Aeriene, general de flotilă aeriană Iulian Pațilea, comandantul Bazei Aeriene de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic, general de flotilă aeriană Ovidiu Bălan, șeful Serviciului învățământ din cadrul Statului Major al Forțelor Aeriene, comandor Cătălin Băsescu și un reprezentant al structurilor centrale, șeful Serviciului audit intern teritorial Buzău, colonel Valentin Nancu.

Festivitatea a avut loc în format restrâns, maximum 2 aparținători ai fiecărui elev din anul I de studiu, cu respectarea normelor privind prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.