Happy Cinema implementează prețul unic pentru biletele de film

Din 2 mai, pretul unui bilet este de 12 lei pentru orice film

Luna mai debutează cu vești foarte bune pentru cei care iubesc marele ecran: Happy Cinema democratizează mersul la film și îi invită pe toți vizitatorii  să se bucure de experiența cinematografică plătind prețul unic de 12 lei/ bilet, valabil în orice zi a săptămânii, pentru orice titlu din program.

Chiar din această săptămână, cinematograful din Galleria Mall își întâmpină spectatorii cu producții nou-nouțe.

“Doctor Strange în Multiversul Nebuniei”, cel mai nou film din universul Marvel debutează pe 5 mai. Dr. Strange folosește o vrajă interzisă care deschide poarta către multivers și inclusiv către o versiune alternativă a lui însuși. Amenințarea adusă de acest eveniment pare prea mare chiar și pentru puterile combinate ale lui Strange, Wong și Wanda Maximoff.

Premierele lunii mai continuă cu filmul romantic “Downton Abbey: O nouă eră “(13 mai), documentarul de artă “Tutankhamon-Ultima expoziție” (20 mai) și “Top Gun:Maverick” (27 mai), producția în care Tom Cruise își reia rolul cu care a făcut istorie și își pune la bătaie experiența proprie de pilot acumulată de-a lungul numeroaselor cascadorii pe care le-a executat singur. SF-ul “Jurassic World: Dominion” (10 iunie) propune un nou capitol care va stabili dacă omul poate rămâne în vârful lanțului trofic, acum că împarte planeta cu cei mai temuți prădători din lumea animală.

Anul 2022 aduce filme pentru toate gusturile: Lightyear, Minions: The Rise of Gru, Thor: Iubire și tunete, Trenul asasinilor, dar și mult așteptatul Avatar: The Way of Water. Toate vor putea fi vizionate în sălile Happy Cinema, plătind prețul-simbolic de 12 lei/ bilet.

Cinematograful din Galleria Mall este dotat cu echipamente de proiecție digitală, scaune confortabile și este o destinație de entertainment pentru întreaga familie, pentru cei care îşi doresc să râdă cu poftă, să experimenteze aventura sau să trăiască momente de suspans în 3D.

Programul filmelor este pe https://happycinema.ro/happy-buzau/program

HAPPYCINEMA® este al doilea lanț de cineplexuri ca acoperire națională și este un brand construit cu un capital 100% românesc, fiind momentan prezent în opt orașe: București (Liberty Center), Focșani (Focșani Mall), Buzău (Galleria Mall Buzău), Alexandria (Winmarkt), Bistrița (Bistrița Retail Park), Bacău (Hello Shopping Park), Vaslui (Silver Mall) și Botoșani (Uvertura Mall). În curând vor fi deschise două noi locații, în Slobozia (Ialomița Shopping Center) și București (Colosseum Mall). De asemenea, Happy Cinema a dezvoltat în 2020 propria platformă de streaming online – www.play.happycinema.ro

Happy Cinema