IN MEMORIAM Clement Hung

”Mi-am propus să respect aceste virtuți până în ziua în care voi închide ochii! ”

Un mare cetățean al acestui oraș a dispărut prematur dintre noi! A creat o industrie de la zero în Buzău și în România, cea a reciclării materialelor, devenind cel mai mare jucător din Europa. Numai la Buzău a creat circa 4.000 de locuri de muncă fiind unul din cei mai mari contribuabili, atât la bugetul local, cât și la cel național.

A fost un model uman demn de urmat pentru orice tânăr. Pentru ceea ce a făcut pentru Buzău, pentru viziunea lui, pentru sprijinul permanent dat în cadrul Consiliului de Dezvoltare al municipiului Buzău, l-am propus, anul trecut, cetățean de onoare. Cu ocazia ședinței festive a Consiliului local a avut următorul cuvânt care descrie cel mai bine valoarea deosebită a acestui om:

” Stimate Domnule Primar!

Stimați invitați!

Este o mare onoare pentru mine să fiu numit cetățean de onoare al orașului Buzău.

Din experiența de viață, de 20 de ani aici, am învățat că pentru a fi un cetățean bun este esențial să fiu un soț bun, un tată bun, să fiu onest în relația cu ceilalți, credincios prietenilor și partenerilor de afaceri.

Mi-am propus să respect aceste virtuți până în ziua în care voi închide ochii!

Aportul meu la economia Buzăului nu-mi aparține doar mie, dar și acelor eroi nenumiți care au acceptat să aducă valoare adăugată societății noastre.

Mă consider un Vizionar în Buzău. Sunt foarte recunoscător că pot să dedic fiecare secundă a vieții mele pentru a face lucrurile bune … și mai bune pentru dumneavoastră.

Au mai rămas puține de zis, dar multe de făcut.

Mulțumesc lui Dumnezeu că am ajuns aici!

Sunt buzoian și sunt acasă acum !

Vă iubesc pe toți! ”

Sunt convins Clement, ca un bun creștin ce ai fost, că ai ajuns în Rai unde sigur vei găsi mult de muncă, altfel nu te vei simți bine! Dragă Clement, îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru comunitatea noastră și te asigur că nu te vom uita niciodată!

Constantin Toma

Primarul Municipiului Buzău

Clement HungConstantin tomaIn memoria