Municipiul Buzău, un șantier uriaș

de Stiri Buzau Media

În prag de iarnă, continuă lucrările de reabilitare în municipiul Buzău. Dacă unele lucrări de modernizare sunt aproape finalizate, alte șantiere acum se deschid.

Pe terminate sunt lucrările de asfaltare de pe Aleea Industriilor și strada Transilvaniei, unde se fac ultimele retușuri înainte de deschiderea lor completă. În schimb, strada Parâng și Aleea Pictor Adina Paula Moscu, care vor intra în reabilitare de săptămâna viitoare.

În plină reabilitare se află și Bulevardul Unirii. Dacă în zona de sud a început asfaltarea părții carosabile, în zona de nord se refac trotuarele. Zilele trecute au fost montate pavele în două culori, între sensul giratoriu din zona mall-urilor și intersecția cu strada Transilvaniei. Peste 20.000 de metri pătrați de trotuar vor fi refăcuți cu dale până în luna ianuarie.

Primarul Buzăului, Constantin Toma, anunță că, de anul viitor, prin Planul Național de Investiții „Anghel Saligny”, derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, se vor asfalta alte 15 străzi din oraș.

Tot anul viitor, în primăvară, se vor finaliza și lucrările de asfaltare pe Aleea Stejarului și Aleea Platanului, din cartierul Unirii Sud.

 

Știri despre: ,