Paradă militară de 1 Decembrie, pe Calea Eroilor

Pentru prima dată de la debutul pandemiei de coronavirus, buzoienii vor putea să asiste, din nou, la manifestări de amploare dedicate Zilei Naționale a României.

Ceremonia va avea loc pe Calea Eroilor și va începe la ora 11.00, cu intonarea Imnului Național. După alocuțiunile oficialilor și momentul depunerii coroanelor, sute de militari și zeci de mașini din dotarea Diviziei 2 Infanterie Getica, a Inspectoratului de Poliție, Inspectoratului de Jandarmi, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și SMURD vor defila pe bulevardul de la intrare în municipiul Buzău. În total, vor putea fi admirate 80 de mijloace tehnice.

Cea mai mare surpriză a paradei militare va fi, însă, cel mai nou echipament intrat în dotarea Armatei Române chiar în acest an.

De Ziua Națională a României, buzoienii vor putea admira și aeronavele de la Boboc care vor survola cerul, în drumul lor spre București.

Manifestările de la Buzău se vor încheia cu spectacolul de muzică militară oferit de Orchestra Militară din cadrul Diviziei 2 Infanterie Getica.

 

parada militaraziua nationala