Petiție pentru redeschiderea Bazinului Olimpic. Tu o semnezi?

de Stiri Buzau Media

bazin olimpic buzauLiberalii fac demersuri pentru redeschiderea Bazinului Olimpic. Ei au  inițiat deja o petiție care circulă pe facebook pe care buzoienii sunt invitați să o semneze, petiție ca ulterior va fi predată autorităților care pot gestiona situația obiectivului închis în urmă cu mai multă vreme, și regretat, deopotrivă de copii și părinți.  

PNL Buzău dorește să atragă  atenția opiniei publice asupra necesității unui bazin olimpic funcțional în orașul nostru. Înotul are o plajă largă de beneficii aduse sănătății, favorizează o condiție fizică foarte bună și o dezvoltare armonioasă a copiilor noștri. Înotul este o oportunitate excelentă de a face mișcare în orice anotimp al anului, poate ajuta la vindecarea diverselor afecțiuni ale aparatului locomotor, dar poate fi și distractiv, putând fi o modalitate foarte bună de socializare – scriu liberalii pe facebook.

Și deputatul Cezar Preda a anunțat că se va implica în demersurile menite a duce la redeschiderea Bazinului Olimpic din Buzău. Parlamentarul  va demara o campanie de strângere de semnături, intitulată „Copiii noștri au nevoie de sănătate”, prin care buzoienii să-l determine pe primarul Constantin Boșcodeală să facă demersurile necesare redeschiderii Bazinului Olimpic.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns