Poliția avertizează persoanele care călătoresc cu trenul

de Stiri Buzau Media
tren-gara

tren-garaÎn staţiile de cale ferată, asiguraţi-vă banii, bagajele sau alte valori, când vă aflaţi la ghişeele caselor de bilete ori în alte puncte aglomerate, pentru a preveni furturile de bagaje şi din buzunare.

Priviţi întotdeauna în jurul dumneavoastră când scoateţi banii! Nu expuneţi bunurile de valoare pe care le aveţi asupra dumneavoastrăşi observaţi reacţia persoanelor din jur când manipulaţi valori.

Nu lăsaţi servieta sau bagajele nesupravegheate, pe scaun, în compartiment, pe culoarul vagonului ori în sălile de aşteptare ale gărilor! Evitaţi să aţipiţi în tren ori în sălile de aşteptare, dacă nu sunteţi în compania altor persoane cunoscute!

Nu achiziţionaţi bunuri de la vânzătorii ambulanţi!

Nu încredinţaţi bunurile personale şi bagajele unor persoane necunoscute!

Dacă discutaţi cu persoane necunoscute în timpul călătoriei ori aşteptării în gări şi aerogări, nu-i acordaţi detalii despre bunurile de valoare pe care le aveţi asupra dumneavoastră.

În cazul în care aţi fost martorul ori victima unei infracţiuni comise în trenurile de călători sau în staţii, adresaţi-vă urgent celei mai apropiate unităţi de poliţie transporturi!

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns