Sorin Cîrjan, despre starea de urgență

de Stiri Buzau Media

Dragii mei râmniceni,
Am depășit astăzi, calendaristic vorbind, o etapă extrem de dificilă din existența acestui oraș. Sunt multe de spus, sunt nenumărate aspecte care trebuie lămurite, însă cel mai important este faptul că am trecut cu bine de acest test al răbdării care a însemnat “starea de urgență”.

În acest moment în care mulți vă ceartă pentru convingerile dumneavoastră, în care sunteți invăluiți de manipulări ori pur și simplu instigați la ură, eu simt nevoia să vă mulțumesc pentru modul exemplar în care ați acționat în această perioadă!

Comunitatea noastră a dat dovadă de unitate și, cu mici exceptii, a manifestat responsabilitate și disciplină. Nu am depășit încă pericolele acestei pandemii, însă o putem face dacă vom rămâne și pe viitor alături unii de alții și atenți la respectarea unor reguli prin care să ne protejăm reciproc. Indiferent de ceea ce spun ori fac unii, falși profeți și lideri de ocazie, eu am încredere în destinul acestui oraș așa cum cred că Binele învinge răul, nu doar în basmele românești, ci și în viața reală!

Pentru astăzi, doar atât, gândurile și mulțumirile mele!
De mâine începem o altă etapă, Dumnezeu să ne ajute să o trecem cu bine!